09 / 05 / 2024

ptt ertelemeli kredi 2022

ptt ertelemeli kredi 2022

Borcunu ödemekte zorluk çeken emekliler için PTT tarafından 3 ay ertelemeli PTT İçi Birleştirme Kredisi veriliyor. Bu kredi ile borcu olan emekliler derin bir nefes alacak. Kredinin ayrıntıları emekliler tarafından araştırılıyor İşte tüm merak edilenler...

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

PTT’den emeklilere 100 bin TL müjdesi! Başvuran hemen alıyor!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den kalmasından sonra geçim zorluğu yaşayan emeklilere PTT’den tam 100 bin TL’ye kadar kredi desteği geldi. Peki söz konusu kredi için başvuru şartları neler, faiz oranı yüzde kaç? 

İlk evini alacaklara kredi müjdesi! 2 yıl ertelemeli olacak

Ev alacaklar için mucize kredi desteği. Kampanyadan sadece ilk evini alacak olanlar faydalanabilecek. Kredi ödemeleri ise ‘2 yıl ertelemeli 18 yıl vade’ şeklinde yapılacak. ‘Hâlihazırda bir evde hissesi olmamak’ şartı gerekiyor.

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler artık PTT şubelerine uğramadan kredi çekebiliyor. 70 bin TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak ise oldukça kolay. Bu müjdeli haber özellikle de kredi alamam diyenleri ilgilendiriyor. İşte PTT’den gelen 70 bin TL’ye varan kredi alma şartları ve yöntemleri haberin devamında...

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Akbank’tan yeni evlenecek çiftlere kredi müjdesi geldi. Akbank’ın yeni evlenecek çiftler için vereceği 3 ay ertelemeli kredi başvurusu resmen başladı.

Bankalardan flaş karar, devreye tak diye PTT girdi

Bankaların kredi kampanyalarında yavaşlamaya başlamasının ardından PTT devreye flaş bir şekilde girdi. PTT tarafından vatandaşlara kredi verilecek.

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

PTT'den acil nakit ihtiyacı olana 50 bin TL müjdesi!

PTT'nin N Kolay Kredi Kampanyası, emeklilere acil nakit ihtiyaçları için umut verici bir seçenek sunuyor. İşte ayrıntılar...

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor mu? Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi pek çok vatandaşın ilgilendiği konulardan biridir. İşte Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine dair detaylar!

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.

ptt ertelemeli kredi 2022 Haberi

ptt ertelemeli kredi 2022

Ödemelerini 3 ay erteleyerek maaşını PTT'den alan tüm emeklilere, kullandıkları diğer banka kredilerini PTT üzerinden ödemeleri için özel ihtiyaç kredisi verilmektedir. 50.000 TL'ye kadar kredi talebinde bulunacak emekliler için yeniden yapılandırma ve taksit erteleme seçenekleri bulunuyor. Uygun ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranları ile tahsis edilecek kredi kampanyası kapsamında 3 Ay Ertelenmiş PTT Posta İçi Birleştirme  Kredisi, borçlarını ödemekte zorlanan emeklinin resmi olarak imdadına yetişiyor.

Emeklilerin kullandıkları diğer bankalara olan kredi borçlarını PTT üzerinden ödeyebildiği özel ihtiyaç kredisi PTT üzerinden verilmeye devam ediyor. 3 ay erteleme avantajları desteği kapsamında tüm emekliler 2022 yılında borçlarını çok daha basit bir şekilde ödeyebilecekler. 50 bin TL'ye kadar kredi desteği sağlanarak emeklilerin tüm borçlarının kapatılması hedefleniyor. İşte emeklileri kredi borçlarından kurtarmanın en iyi...