16 / 05 / 2024

PTT ve Aktif Bank birleşti emeklileri sevindiriyor! İşte o kampanyanın detayları

PTT ve Aktif Bank birleşti emeklileri sevindiriyor! İşte o kampanyanın detayları

Emeklileri sevindiren yeni bir müjde PTT'den geldi. PTT 80.000 TL’ye kadar emekli kredi kampanyası verileceği duyurdu. Emeklileri sevindirecek güzel bir gelişmede de PTT ve Aktif Bank’tan geldi.



PTT ve Aktif Bank birleşti emeklileri sevindiriyor! İşte o kampanyanın detayları

5 dakika içerisinde kredi tanımlama!

Her vatandaş için nakit konusu önemlidir, çünkü gelecekteki kredi kampanyaları, yükün hafiflemesi için önemlidir. PTT ve Aktif Bank aracılığıyla başlatılan 80 bin kredi kampanyası sayesinde finansal ihtiyaçlarınızın karşılanması daha kolay olacaktır. Bu özel krediler ile kredilerinizi daha pratik bir şekilde kullanabilir ve nakit sıkıntılarınızı aşabilirsiniz. Zor durumda olan vatandaşlar için özel krediler, ihtiyaçlarınızın daha hızlı bir şekilde karşılanmasını sağlar. PTT ihtiyaç kredisi başvurularının ardından, kredilerinizi kullanmaya başlamak için sadece 5 dakika gibi kısa bir süre beklemeniz yeterli olacaktır.

Vakıfbank müthiş bir kredi kampanyasıyla geri döndü! Bütün bankalar suspus oldu!

Bankacı olmak isteyenlere müjde! Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak!

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön