26 / 05 / 2024

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!

Acil nakite ihtiyaç duyan vatandaşlara müjde geldi. Nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL'ye kadar kredi sağlanacağı açıklandı. Düşük faizli kredi için açıklama PTT'den geldi. İşte PTT ihtiyaç kredisi ile ilgili bütün ayrıntılar…



PTT KAMPANYA DETAYLARINI AÇIKLADI

T.C vatandaşı olan kişilerin katılabileceği yeni kampanyanın ayrıntıları ortaya çıktı. PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile sunulan yeni kampanya hakkında sorgulamalar devam ediyor. 1200 puan ve üzerinde bir kredi notuna sahip olan vatandaşlar düşük faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor. 10.000 TL'ye kadar acil nakit kredisi verildiğini açıklayan PTT faiz oranlarını yüzde 2.09 olarak açıkladı. 36 ay vade seçeneği ile müşterilere nefes olan PTT kredi tahsis ücretini ise 55 lira şeklinde açıklamdı. Acil nakit kredisi kapsamında aylık ödemeler ise 613 lira olarak görülmektedir. İsteyen kişiler taksit sayısını da indirebiliyor.

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!

NAKİT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile duyurulan yeni kampanya için başvurular hem şubelerden hem de çevrimiçi şekilde gerçekleştirilebiliyor. Başvurular için aranam koşullar şu şekildedir:
* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
* 18 yaşından büyük olmak,
* Banka tarafından belirlenen kredi notu ve üzerinde bir puana sahip olmak,

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

PTT’nin açıkladığı kampanyaya başvuru yapmak isteyenler SMS ile başvurabiliyor. Cep telefonları üzerinden Kredi yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 3050'ye mesaj gönderenler acil nakit kredisine kolay bir şekilde başvurabilir. Kısa bir sürede cep telefonlarına gönderilen mesaj ile başvuru onayı alınıyor.

PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile sunulan kampanya acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların imdadına yetişiyor. Düşük faiz seçeneğiyle kolay bir şekilde başvuru yapacağınız kampanya ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük bir imkan olarak görülüyor.

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak müjde! Kimlik kartı ile başvurana 350-600 TL her ay harçlık gibi yatacak!
Denizbank’tan müjde! Faizsiz 5 bin TL’yi anında verecek! Emeklilere değil herkese özel kampanya!
Bankada parası olan düzenli ödeme alacak! Tek tıkla alınıyor! Hemen siz de bakın!

Geri Dön