09 / 05 / 2024

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını duyurdu. QNB Finansbank, Amazon’dan alışveriş yapan müşterilerine peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacağını açıkladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan faydalanılması durumunda bu kampanya doğrultusunda gerçekleştirilen harcamalar için ticari kredi kartının işlem vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve işlem öteleme özelliklerinden faydalanılamayacağı belirtildi.

  • Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde ortaya çıkabilecek değişikliklerin QNB Finansbank resmi internet sitesinde yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler meydana gelebileceği hususu göz önünde bulundurulması gerektiği ifade edildi.

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

  • Amazon.com.tr internet sitesinin sağladığı diğer kampanyalar için detaylı bilgiyi Amazon.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz aktarıldı. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili herhangi bir sorumluluğunun bulunmadığının altı çizildi.

  • Kampanya çerçevesinde Amazon.com.tr internet sitesinden satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü problem, itiraz ve şikayetler Amazon.com.tr internet sitesinin müşteri hizmetlerine iletilebileceği vurgulandı.

  • QNB Finansbank A.Ş. ve Amazon.com.tr internet sitesi kampanya şartlarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tümüyle ya da geçici olarak durdurma hakkını saklı tutacağına vurgu yapıldı.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

BİM'de Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39 TL’ye düştü!

Tüm emeklilere müjde! Resmen açıklandı! Temmuz 2023 zamlı maaş tablosu tek tek belli oldu!  

Emeklilere banka promosyonu şoku! Banka promosyonları yatmayacak mı? Emekliler dikkat!


Geri Dön