28 / 07 / 2024

Resmen yaptırımları deldiler! Rekor seviyede alım: ABD çok kızacak

Resmen yaptırımları deldiler! Rekor seviyede alım: ABD çok kızacak

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya uygulanan ambargolara rağmen Çin'in Rusya'dan yaptığı petrol ihracatı rekor seviyeye yükseldi. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Bu, günde yaklaşık 1,98 milyon varile (bpd) eş değer ve Nisan ayındaki 1,59 milyon varilden çeyrekte bir artış.

Rusya'nın 19 aylık bir aradan sonra dünyanın en büyük ham petrol ithalatçısının en üst sıradaki tedarikçilerini geri aldığını gösteren veriler, Moskova'nın fiyatları düşürmek zorunda kalmasına ve Batı yaptırımlarına rağmen alıcı bulabildiğini gösteriyor. .

Çin'in genel ham petrol talebi COVID-19 kısıtlamaları ve yavaşlayan bir ekonomi tarafından azaltılırken, rafineri devi Sinopec ve Zhenhua Oil de dahil olmak üzere önde gelen ithalatçılar, İran ve Venezuela'dan izin verilen yaptırımlara ek olarak daha ucuz Rus petrolü satın almayı hızlandırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön