25 / 05 / 2024

Riot Games’te işten çıkarma depremi! Kaç kişi çıkarıldı?

Riot Games’te işten çıkarma depremi! Kaç kişi çıkarıldı?

Dünyaca ünlü oyunların başına gelen League of Legends'in geliştiricisi olan oyun firması Riot Games’te işten çıkarma depremi yaşanıyor. Şirket, işten çıkarmaların ardından açıklama da gecikmedi.



Riot Games’in halihazırda dünya genelinde 150 kişilik açık kadrosu var olduğunu kaydeden espor muhabiri Wolf, destek, e-spor ve insan kaynaklarında görevli bazı çallışanların işine son verildiğini kaydetti.

RİOT GAMES: “BU, İŞİMİZİN BİR PARÇASI”

Wolf’un açıklamalarından sonra Riot Games cephesinden de bir açıklama yapıldı.

 Riot Games’te işten çıkarma depremi! Kaç kişi çıkarıldı?

Açıklamada haberi doğrulayan Riot Games,  “Bazı alanlara odaklanmamızı daha keskinleştirmek amacıyla birkaç ekibimizde stratejik değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler sonucu belirli pozisyonlar kaldırılırken, toplam 46 Riot çalışanı bu durumdan etkilendi. Bu, işimizin normal seyrindeki bir bölümü.

Oyuncular için en iyi deneyimi ve içeriği sunmamıza olanak tanıyacağını düşündüğümüz şeylere dayalı olarak bu değişimi yaptık.  Bu tür kararları asla hafife almıyoruz ve her zaman Riotçuları elimizde tutmak ve önceliklerimize yoğunlaşmalarını istemekle başlayacağız. Bu her zaman mümkün değilse de önceliğimiz bu konu” ifadelerine yer verdi.

Teknoloji firmaları, son zamanlarda işten çıkarmalarla sık sık gündeme geliyor.  Kısa süre önce Microsoft,  şirket genelinde toplam 10.000 çalışanını işten atmıştı.

EYT'de prime takıldıysanız bir çare daha var! Bu yöntem hiç aklınıza gelmemiş olabilir!

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Elon Musk’la twitter arasında kan uyuşmazlığı son sürat! Reklam verenler de kaçıyor!


Geri Dön