28 / 04 / 2024

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.



Wagner grubunun gerçekleştirdiği darbe girişimi nedeniyle Rusya’dan Türkiye’ye gelmek isteyen Rus vatandaşları bir anda bilet satın almaya başlayınca uçak bilet fiyatları hızla yükseldi. 

Pek çok Rus kısa süreliğine de olsa bölgeden ayrılmak isterken, bu durum, ağırlıklı olarak tatil için de sıkça tercih ettikleri Türkiye’ye uçak bileti fiyatlarına dramatik şekilde yansıdı.

Rusya – Ukrayna savaşında adı sıkça duyulan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in  Ukrayna’da cepheye gönderdiği belirtilen paralı asker grubu Wagner, önceki gün Rus ordusunun kendi birliklerine bombardıman düzenlediği iddiasında bulunmuştu.

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

 Wagner, bu gerekçeyle ülkedeki sınır kenti Rostov'u ele geçirirken, siyaset uzmanlarınca darbe girişimi olarak yorumlanan bu eylemden sonra Belarus'un  inisiyatif almasıyla söz konusu krizin şu an geçici olarak çözüldüğü kaydediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön