30 / 04 / 2024

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.



Çalışma, Rusya’daki yetkililer tarafında da tasdiklendi. Bilgi Teknolojisi ve İletişim Komitesi üyesi Anton Tkachev, Rusya’da kripto para düzenlemelerinin tam manasıyla sona ermesinin akabinde parlamento aracılığı ile değerlendirileceğini aktardı.

Ukrayna’da savaş halinde bulunan Rusya, Avrupa ülkelerinden ve Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) sert uygulamalara maruz bırakaldı. İran da özellikle ABD tarafından ambargo uygulanan ülkeler arasında yer alıyor. Rusya ve İran geçmişte bazı zamanlarda uluslararası ticarette kripto para kullanma konusunda gündeme gelmişti.

Rusya dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

İran, geçtiğimiz senelerde dış ticarette kripto para kullanarak ilk dış ticaret işlemine start vermişti. Rusya ve İran’ın idaresinde bulunan bir kripto paranın kullanıma açılması, baskı altında olan ülkeler için model teşkil edebilir. Bahsi geçen iki ülkenin başarılı  bir kripto süreci yönetmesi, bu ağa farklı ülkelerin katılmasına neden olabilir.

Oyun severler müjde! Bu iddia doğru ise çok sevilen oyun Epic Games Store indirimli geliyor

Ford Tourneo Connect ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön