04 / 05 / 2024

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.



Rusya dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya’da planlanan mevcut altyapının kripto paraların uluslararası ödemelerde kullanılması amacıyla yeterli olamayabileceğini aktaran Moiseyev, "Planladığımız altyapı sınır ötesi transferler için biraz katı olabilir" diye ifade ettikten sonra "Bunun için bu transferleri önce yasallaştırmamız gerekiyor. Bir taraftan insanlara bu fırsatı vermemiz gerekirken, diğer taraftan da para aklama, uyuşturucuya yönelik ödemeler yapılmaması için de kontrol sahibi olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov da 18 Mayıs 2022'de yaptığı açıklamada, kripto paraların Rusya’da bir ödeme sistemi olarak yasallaşabileceğini belirtmişti.

Batılı ülkelerin Rus finans sistemine ilişkin yaptırımları nedeniyle ülkedeki çok sayıda kurum ve kuruluş, avro ve dolar ödemelerinde sorunlar yaşıyor.

BITCOIN (BTC) KAÇ TÜRK LİRASI?

Dijital para yatırımcıları Bitcoin grafik ve haberlerini inceleyerek canlı fiyat takibi yapmakta. Bitcoin (BTC) saat 12:45 itibarıyla 359526,520952876 Türk lirasıdır.

ETHEREUM (ETH) KAÇ TÜRK LİRASI?

Dijital para yatırımcıları Bitcoin grafik ve haberlerini inceleyerek canlı fiyat takibi yapmakta. Ethereum (ETH) saat 12:45 itibarıyla 28450,190625991 Türk lirasıdır.

Emekli promosyonunda son dakika: Yarış alev aldı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! ING, Garanti, Yapı Kredi...

Gübre üretiminde büyük şok! Üretim duruyor mu? Gübre fiyatları bugün ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Atasay'dan eylül sürprizi! Altında yüzde 25 indirim! Şimdi açıklandı! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön