04 / 05 / 2024

kripto uluslararası yasallaşacak mı

kripto uluslararası yasallaşacak mı

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

IOSCO'dan kripto varlık düzenlemesi!

Uluslararası Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Örgütü (IOSCO), kripto varlık ve pazarlarının düzenlenmesine ilişkin ilk küresel yaklaşımı 18 tavsiye kuralıyla açıkladı.

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.

Yatırımcıya çok önemli uyarı! Kripto parada bir bomba daha!

Kripto para birimi Bitcoin son dönemlerde yükselişini sürdürürken, kripto para piyasalarında ise işler beklendiği gibi gitmiyor. Son olarak uluslararası kripto piyasalarının önemli aktörlerinden kripto varlık kredi platformu Genesis iflas koruma başvurusu yaptı, konuyla ilgili yatırımcılara önemli u

ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! 'Yeni bir uygulamaya geçiyoruz'

ABD Adalet Bakanlığı bir basın toplantısı düzenledi ve kripto açıklaması yaparak yeni büyük bir uluslararası kripto para birimi uygulamasına geçildiğini duyurdu.

Petrolden bir şok haber daha! Gerçekleşirse benzin ve mazot fiyatları uçacak!

Son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatlarıyla ilgili tüketicinin moralini bozacak bir haber daha geldi. Uluslararası Enerji Ajansı tarafından bugün yayımlanan rapora göre; küresel petrol talebi bu yıl rekora koşacak!

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

İran, kripto para ticaretine yönelik önemli bir düzenleme yaptı. İthalat için Bitcoin ve kripto para birimleri ile ödeme çalışmalarını tamamladıklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) kripto para piyasalarında yakın zamanda yaşanan keskin değer kayıplarının, dağınık olan dijital para birimi ticaretiyle ilgili uzun süredir yapılan uyarıların gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Peki kripto paraları neler bekliyor? 

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

Kripto para borsası çalkalanmaya devam ediyor. Yatırımcıların gözü kulağı uzmanlardan gelecek uyarılarda. Bir uyarı ve açıklama da Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov’dan geldi. İşte detaylar…

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto paralarda Nisan ayında düşüşler başladı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin ve Ethereum değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...

IMF'den El Salvador'a kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), El Salvador'a kripto paralara ilişkin riskleri göz önüne alarak Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanmama uyarısı yaptı.

kripto uluslararası yasallaşacak mı Haberi

kripto uluslararası yasallaşacak mı

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Moiseyev, Rusya için mevcut şartlarda kripto paralarla uluslararası ödemeler yapmanın bir mecburiyet olduğunu ifade ederek, "Planladığımız altyapı sınır ötesi transferler için biraz katı olabilir" açıklamasını yaptı.

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseyev, Rus devlet kanalı Rossiya-24’e yaptığı açıklamada, kripto paraların Rusya'daki regülasyonu konusunda Rusya Maliye Bakanlığı ve Rusya Merkez Bankası arasında çeşitli görüş ayrılıklarının bulunduğunu kaydetti.

Kripto paraların uluslararası ticarette kullanılmasının ise bir mecburiyet olduğunu söyleyen Moiseyev, "Mevcut koşullarda kripto para birimlerin uluslararası ödemelerde bir mecburiyet olması hem biz hem de Rusya Merkez Bankası için açıktır" diye konuştu. Peki kripto paralar uluslararası kullanılacak mı? Rusya Devlet Bakanı başka neler söyledi? İşte detaylar...

Rusya’da planlanan mevcut altyapının kripto paraların uluslararası ödemelerde kullanılması amacıyla yeterli olamayabileceğini aktaran Moiseyev,...