09 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılıp yapılmadığı, ne zaman yapılacağı merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!



SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ YAPILDI MI?

Sağlık Bakanlığı için İŞKUR (İş ve İşçi Bulma Kurumu) sitesi üzerinden alınacak işçi alımı için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi. Başvurulardan sonra, kura çekimi detayları gündemdeki yerini aldı. Başvuru yapan kişiler merakla Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılacağı tarihini bekliyor. İşte Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ayrıntılar!

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kuraları, 28 ile 29 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Noter huzurunda yapılan kuralar saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında son bulacak.

Kura sonuçlarının, Sağlık Bakanlığı'nın, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor. Başvuru yapanlardan asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmadan Sağlık Bakanlığı tarafından noter kurası ile belirlenecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım işlemleri pbs.saglik.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için başvuru tarihleri duyurulduğunda adaylar buradan bu internet adresi üzerinden sisteme giriş yaparak başvurularını yapabilirler. Aynı zamanda Personel Bilgi Sistemine giriş işlemleri e-Devlet üzerinden yapılmaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN HESAPLARA GEÇECEK?

Türkiye’nin dört bir yanındaki hastanelerde görev yapan sağlık personelini içine alan Sağlık Bakanlığı Promosyon ihalesi yapıldı. Ama promosyon ödemesinin ne zaman yapılacağı henüz resmi bir şekilde duyurulmadı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 1200 PERSONEL ARIYOR!

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklama şu şekildedir; Tarım ve Orman Bakanlığına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesi çerçevesinde, daha önceki atamalarda atama kriterlerini taşımama, feragat ve evrak teslim etmeme gibi nedenlerle boş kalan pozisyonlar başta olmak üzere, bakanlığa bin 200 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Promosyon tutarı bir anda 8 katına çıktı! Çalışanlara promosyon piyangosu vurdu! İşte detaylar!

Yüksek emekli maaşı nasıl alınır? En yüksek emekli maaşını almak için ne yapılmalı? İşte detaylar!

120 metrekare prefabrik evler kaç para? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi!


Geri Dön