30 / 09 / 2024

Sakarya'da köyler kameralarla izlenecek!

Sakarya'da köyler kameralarla izlenecek!

Adapazarı Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin başkanlığında yapıldı. Mecliste Adapazarı ilçesine bağlı 26 orman köyünde "Her Köye Kamera Projesi"ne destek kapsamında Dişli’ye yetki verildi...




Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan "Her Köye Kamera Projesi" kapsamında, 26 orman köyüne kamera yerleştirilecek. 


Adapazarı Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin başkanlığında yapıldı.


Mecliste Adapazarı ilçesine bağlı 26 orman köyünde "Her Köye Kamera Projesi"ne destek kapsamında Dişli’ye yetki verildi.


Dişli, toplantıda yaptığı konuşmada orman köylerinde yaşayan vatandaşların huzuru için bu projenin hazırlandığını söyledi. 


Bu kapsamda, 26 orman köyünde Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli şekilde kamera sistemi kurulacağına işaret eden Dişli, "Köylere yerleştirilecek kameralar sayesinde insanlarımızın daha güvenli ortamlarda yaşamasını sağlayacağız. Bunun için de her köye bir kamera sistemi kurulacak" dedi.


"Güvenlik kameralarının yerleştirildiği bölgelerde suç oranlarında azalma olduğunu gördük" diyen Dişli, "Bu açıdan projeye destek veriyoruz. Biz sadece sistemin kurulması noktasında yardımcı olacağız. Takibini güvenlik güçlerimiz gerçekleştirecek. İnşallah faydalı olacaktır" şeklinde konuştu. 


AA



Geri Dön