01 / 10 / 2024

sakaryada kamera koyulan köyler

sakaryada kamera koyulan köyler

Adapazarı Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin başkanlığında yapıldı. Mecliste Adapazarı ilçesine bağlı 26 orman köyünde "Her Köye Kamera Projesi"ne destek kapsamında Dişli’ye yetki verildi...

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

Apple'ın iPhone 15 Pro'da yaptığı kamera hamlesi kafa karıştırıyor!

Eylül ayına yaklaştıkça Apple, yeni iPhone modelleri hakkında daha fazla bilgi paylaşmaya devam ediyor. Ancak iPhone 15'in kamera özellikleriyle ilgili gelen son haberler oldukça şaşırtıcı. İşte detaylar...

Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri ortaya çıktı! Yok böylesi...

Huawei'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi serisinin en üst modeli olan P60 Pro, her açıdan bir dolgu cihazı gibi görünüyor ve Huawei'nin paylaştığı kamera örneği büyüleyici. 

50 MP kamera ile 100x zoom yapan Honor Magic 5 Pro sahnede! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor Magic 5 Pro, MWC etkinliğinde duyuruldu. Yeni akıllı telefon, 50 megapiksellik üçlü arka kamera kurulumuyla dikkat çekiyor.

iPhone 15 için yeni iddia! Kamera dizilim tasarımı değişebilir

 Bir sonraki iPhone'un yeni bir kamera dizilimi stiline sahip olabileceği iddia ediliyor. 

İşte GoPro’nun tahtını sallayan Insta360 X3 360 derece kamera! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Insta360 X3 360 Derece Kamera ile yaratıcılığınızı serbest bırakın. İşte GoPro’nun tahtını sallayan Insta360 X3 360 derece kameranın özellikleri ve 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır  bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor.

Yenilenmiş ve uygun fiyatlı! Samsung S8 akıllı telefon 4.599 TL! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sonsuz ekranıyla sınırları ortadan kaldıran Samsung cep telefonu 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamerasıyla o kadar keskin ve hızlı ki, gece gündüz istediğiniz her anı ölümsüzleştirebilme olanağı veriyor.

iPhone 15 müjdesi! İşte iPhone 15'in satılacağı fiyat ve özellikleri...

iPhone 15 modelinde üçlü kamera düzenine sahip 48 megapiksel ana kamera yer alacağı iddia ediliyor. iPhone 15, o zaman satışa çıkacak! Fiyatı da ortaya çıktı! İşte ayrıntılar...

iPhone telefonlarda bu şekilde daha iyi fotoğraf çekebilirsiniz!

iPhone modellerinde kamera işlevi bulunur. Peki nasıl daha iyi fotoğraflar ve videolar elde edersiniz?

Huawei Nova 9 SE'ye 2.799 TL indirim! Hemen siz de yararlanın! 4 Aralık 2022 fiyat listesi...

Huawei, 108 megapiksel Huawei nova 9 SE kameralı cep telefonunda 2.799 TL indirim  sağladı. Huawei Nova 9 SE; yaratıcı vlog deneyimi ile büyüleyen yüksek çözünürlüklü 108 megapiksel kamera ile öne çıkıyor.  Huawei Nova 9 SE'nin fiyatı ne kadar?  4 Aralık 2022 fiyat listesi...

HONOR 70, kulaklık hediyesi ve 3 taksitli kampanya fırsatıyla Vatan'da satışta! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Fotoğraf özellikleri ve vlog çekimleri için Solo Cut gibi yeni kamera teknolojilerine sahip olan HONOR 70, Vatan Bilgisayar'a özel kampanya fiyatı ve Earbuds X3 Lite hediyesi ile satışa sunuldu. 

sakaryada kamera koyulan köyler Haberi

sakaryada kamera koyulan köyler

Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan "Her Köye Kamera Projesi" kapsamında, 26 orman köyüne kamera yerleştirilecek. 


Adapazarı Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin başkanlığında yapıldı.


Mecliste Adapazarı ilçesine bağlı 26 orman köyünde "Her Köye Kamera Projesi"ne destek kapsamında Dişli’ye yetki verildi.


Dişli, toplantıda yaptığı konuşmada orman köylerinde yaşayan vatandaşların huzuru için bu projenin hazırlandığını söyledi. 


Bu kapsamda, 26 orman köyünde Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli şekilde kamera sistemi kurulacağına işaret eden Dişli, "Köylere yerleştirilecek kameralar sayesinde insanlarımızın daha güvenli ortamlarda yaşamasını sağlayacağız. Bunun için de her köye bir kamera sistemi kurulacak" dedi.


"Güvenlik kameralarının yerleştirildiği bölgelerde suç oranlarında azalma olduğunu gördük" diyen Dişli, "Bu açıdan projeye destek veriyoruz. Biz sadece sistemin kurulması noktasında yardımcı olacağız. Takibini güvenlik güçlerimiz gerçekleştirecek. İnşallah faydalı olacaktır" şeklinde...