18 / 05 / 2024

"Sakın inanmayın" diyen İslam Memiş, gram altında tarihi fırsatın yaklaştığını söyledi!


Altın fiyatlarındaki gerilime yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilirken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş tahminler geldi.



ABD Merkez Bankası başkanının açıklamaları altın fiyatlarında 4 yılın en uzun düşüş serisini başlattı..

Altının gramı hafta başında 1.020 liralardan seyir gösteriyordu. Hafta sonuna doğru şu sıralarda artık 1.000 liralara kadar düşmüş durumda.

Bunun nedeni ne? Altın fiyatlarında düşüş devam eder mi? Altının seyri ne olur? Düşer mi yükselir mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Sakın inanmayın" diyen İslam Memiş, gram altında tarihi fırsatın yaklaştığını söyledi!

FAİZ ARTIRIMI SİNYALİ

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalardaki değer kayıplarından kaynaklandı. FED faiz artırımına devam ediyor. FED üyeleri de bu hafta faiz artırımlarının sinyalini vermiş oldu.

BASKI DEVAM EDİYOR

Altın, gümüş ve diğer değerli madenler de baskı altında kalmaya devam ediyor. Altının ons fiyatı 1.700 dolar seviyesine kadar geriledi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Eylül 2022 tarihinde saat 20.02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,22 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise 1001,52 Türk Lirası değerinde.

Özgür Demirtaş yılbaşından sonra olacakları tek tek sıraladı!

İslam Memiş, gram altında 1400 TL için tarih verdi!

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön