18 / 05 / 2024

Sasa dünyada bir ilki başaracak!

Sasa dünyada bir ilki başaracak!

Honeywell, son jenerasyon Honeywell Oleflex™ teknolojisi ile, SASA Polyester Sanayi A.Ş.’nin, dünyanın en büyük Propan Dehidrojenasyon (PDH) ünitesini Türkiye’de inşa etmesine yardımcı olacağını açıkladı. Tesis bir senede 1 milyon ton propilen üretmeyi amaçlıyor.



Honeywell Türkiye, İsrail ve Orta Asya Başkanı Uygar Doyuran: “Oleflex™ teknolojimiz, SASA gibi yatırımcıların Honeywell UOP’nin kendine has, yüksek etkin, stabil ve doğa dostu katalizörünü kullanarak düşük maliyetli propilen üretmesini ve bu sayede büyüyen propilen pazarına katılmasını sağlıyor. OleflexTM teknolojisi, Honeywell UOP tarafından dehidrojenasyon teknolojisi ile beraber 75 seneden fazla bir zamandır yapılan inovasyonlarla desteklenmeyi sürdürüyor” dedi.

Sasa dünyada bir ilki başaracak!

2011 senesinden bugüne kadar, global çapta gerçekleştirilen çoğu dehidrojenasyon projesi Honeywell UOP teknolojisine dayanıyor. Bu projeler arasında propan (C3), isobütan (iC4) ve karışık C3/iC4 servisi için olan projeler de yer alıyor. Oleflex™ teknolojisinden kaynaklanan propilen üretim kapasitesi şu anda senede yaklaşık 13,2 milyon metrik ton olup, lisanslanmış kapasite ise senede 42 milyon metrik ton propileni geçiyor.

İş dünyası yeni asgari ücreti değerlendirdi

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!

A101’de düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön