13 / 05 / 2024

Satışlar başladı bugün son gün! Artışlar fiyatlara yansıyacak

Satışlar başladı bugün son gün! Artışlar fiyatlara yansıyacak

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz edilecek. Hisse satışları dün başladı bugün sona erecek. Şeker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eser, konut fiyatlarındaki artışların GYO hisselerine de yansıyacağını söyledi.



"GYO'LAR KÜÇÜK YATIRIMCI İÇİN İYİ BİR ALTERNATİF"

Eser, sektörü takip edemeyen, günlük alım satım yapamayan özellikle küçük yatırımcıların daha fazla yatırım fonlarına yönelmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Hisse senedi sayısının oldukça fazla olduğuna ve borsada bire bir alım-satım yapmanın artık güç olduğuna işaret eden Eser, "Hisse senetleri arasından seçerek bunların analizini yapmak herkesin bilgi birikimine uygun değil. O nedenle GYO'lar, gayrimenkul yatırım fonları veya diğer yatırım fonları bence şu an için küçük yatırımcı için çok iyi alternatifler." değerlendirmesini yaptı.

Eser, “Biz kendimizi iyi bir şekilde konuşlandırdık, iyi hazırlandık bu süreçlere. Umarım birkaç sene içerisinde GYO sıralamasında üst sıra basamakları zorlayacağız. Amacımız aktif, verimli, karlı, yatırımcıya sürekli gelir sağlayan bir GYO olmak." diyerek sözlerini tamamladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön