28 / 04 / 2024

Satışlar başladı bugün son gün! Artışlar fiyatlara yansıyacak

Satışlar başladı bugün son gün! Artışlar fiyatlara yansıyacak

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz edilecek. Hisse satışları dün başladı bugün sona erecek. Şeker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eser, konut fiyatlarındaki artışların GYO hisselerine de yansıyacağını söyledi.



Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar N. Eser, "GYO yatırımcısının borsada uzun vadeli bir yatırım olarak düşünmesi gerekiyor. Gayrimenkul fiyatlarının bu kadar arttığı bir ortamda bu fiyatların GYO hisselerine yansıması kaçınılmaz." dedi.

Şeker GYO statüsü gereği halka açılacak.hisse satışları 1-2 Haziran'da başlayacak.

"YATIRIMCI AÇISINDAN SÜREKLİ GELİR ARZ EDİYOR"

İyi bir portföy yapısı oluşturduklarını aktaran Eser, "Ofis ve ticari ağırlıklı olarak çok çeşitli portföyler var. Hepsinin yüzde 90'ına yakını kiralanmış durumda. Sabit kurumsal yatırımcılardan kira gelirlerimiz var. Bu yatırımcı açısından süreklilik sağlayan bir gelir arz ediyor." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön