07 / 05 / 2024

Seat Tarraco bu ay 50 bin lira zamlandı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco bu ay 50 bin lira zamlandı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco'ya Aralık ayında 50 bin lira zam geldi! Peki Seat Tarraco fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...



Seat Tarraco, opsiyonel olarak sunulan şık ve hafif 20" alüminyum alaşımlı jantları, uçtan uca uzanan güçlü farlar ve dinamik arka sinyal lambaları, ileri geri hareket özelliği bulunan ikinci sıra koltukları ve yatırıldığında düz bir zemin oluşturan üçüncü sıra koltukları ile özel bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Bir otomobilin, Avrupa Yeni Araç Değerlendirme Programından alabileceği en yüksek güvenlik sınıfı olan 5 yıldıza sahip olan Seat Tarraco, 10,25” Dijital Gösterge Paneli ile ihtiyacınız olan her şeyi gözünüzün önünde bulunduruyor.
7 renk seçeneğiyle satışa sunulan Seat Tarraco’da koltuk renkleri için 3 seçenek var. Tarraco’nun gelişmiş sensörlerinin kalitesiyle en sıkışık yerlere bile park etmeyi kolaylaştırıyor.

Seat Tarraco bu ay 50 bin lira zamlandı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco, Full link teknolojisi, ısıtmalı ön camı, ısıtmalı ön ve arka koltukları, Virtual pedallı elektrikli kolay açılır bagaj kapağı ile konforda zirvenin tanımını yeniden yapıyor.
Seat Tarraco’da sürüş profili seçenekleri de bulunuyor. Eco, Spor, Konfor ve Kişisel sürüş modları ile SEAT Tarraco her türlü sürüşten keyif alınmasını sağlıyor.


Seat Tarraco'ya Aralık ayında 50 bin lira  zam geldi! Peki Seat Tarraco fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön