03 / 05 / 2024

Sedat Kent Sitesi'nde 6.5 milyon TL'ye icradan satılık dubleks!

Sedat Kent Sitesi'nde 6.5 milyon TL'ye icradan satılık dubleks!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Sarıyer ilçesi Çayırbaşı mahallesinde bulunan Sedat Kent Sitesi'ndeki dubleks daireyi 6 milyon 500 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Eylül 2012 Pazartesi günü yapılacak



Verilen ilan şöyle; 


T.C. İSTANBUL 10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

DOSYA NO: 2012/1438 E ÖRNEK NO: 27*

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Tapu Kaydı: İstanbul ili Sarıyer ilçesi Çayırbaşı mah 96 pafta, 543 Ada, 56 Parsel sayılı, 448/10350 arsa paylı 1035 Blk 11 bağımsız bölüm numaralı dubleks mesken imar Durumu: Sarıyer Belediye Başkanlığı imar ve Şehircilik Müd.nun 09.04.2012 tarihli yazısında "Boğaziçi alanı etkilenme bölgesi kısmen slüet içi kısmen slüet dışı alanda kalmakta olduğu, parselin 29.07.2003 onay tarihli 1/1000 ölçekli Sarıyer Boğaziçi Geri Dönüşüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı uygulama imar planında 29.06.1984 onay tarihli 'TOPSER M.İ.P.’ lejantlı alanda kalmakta olduğu, TAKS:0.15, maksH:6.50m, KAKS:0.20, TAKS:0.10 yapılanma koşullarında konut alanında kaldığı belirtilmektedir.


Evsafı: Satışa konu taşınmaz İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Çayırbaşı mah Sırmacılar caddesinde Sedat Kent Sitesinde 1035 Blk 11 nolu dubleks meskendir. Taşınmaz, bodrum kat+zemin+kat+1 normal kat+çatı kattan müteşekkil, BAK tarzda, ayrık nizamda, 1. sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmiştir. Bodrum katında site iç yolundan araç girişli, daire içine geçişi bulunan iki araçlık kapalı otopark mahalli ile bahçe dahilinden, ayrıca bina içinden de geçişli kazan dairesi+banyo vc'Iİ hizmetli odası, çamaşır odası, bir tanesi banyo ve saunalı hobi odası olmak üzere iki oda, bina ana girişinin de yer aldığı zemin katında hol, vc, salon ve mutfak mahalli, dahili merpen ile çıkılan 1. katında geçiş piyesi üzerinde iki tanesi banyolu olmak üzere dört oda, banyo-vc, çatı katında ise tek hacim şeklinde ahşap çatılı çalışma odası ve teras mahallerinden ibaret takribi 475 m2 kullanım alanına sahip, seramik ve lamine parke zeminli, duvarları sıvalı ve kısmen boyalı, kısmen kağıt kaplı, modüler mutfak dolapları, banyolarında sıhhi tesisat armatürleri ile tamamlayıcı aksesuarları ikmal edilmiş durumda, PVC doğramalı, ısı camlı ve panjurludur. Elektrik, sıhhi tesisat, doğalgaz tesisatı, kalorifer ve hidrofor ile alarm tesisatları mevcuttur. Taşınmaza ait bahçe dahilinde müstakil kullanım amaçlı yüzme havuzu ile site dahilinde yeşil alanları ve peyzajı tamamlanmış, sosyal donatıları ve site giriş çıkışlarında güvenlik bulunmaktadır. Alt ve üst yapısı tamamlanmış, her türlü belediye hizmetinden yararlanmakta, normal katında boğaz manzarasına sahip, civarın talep gören konut alanındadır. Kıymeti: 6.500.000 TL (Altımilyonbeşyüzbintürklirası)


Satış Şartları:


Satış 17.09.2012 günü 09.00 ile 09.10 saatleri arasında, İstanbul 10. icra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmalarda tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 27.09.2012 günü aynı yer ve saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaklardır. Bu artırmada da muhammen bedelin % 40’ı ile rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, tapu alım harcı ve masrafları ile KDV alıcıya aittir. Tapu satım harcı, tellaliye resmi ve birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

Tahliye ve teslim masrafları alıcıya aittir.

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır: aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda numarası yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları, tebliğ edilemeyen alakadarlara bu ilanın tebliğ yerine geçeceği ilan olunur. (İİKm.126)

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

NOT: Satış ilanı ilgililere tebliğe gönderilmiş olup adreste tebligat yapılamaması halinde adresi bilinmeyen içinde iş bu satış ilanının tebligat yerine kain olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

B: 50393

(www.bik.gov.tr)


İlan için tıklayın!


Geri Dön