27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer açıkladı! Asgari ücret 11 bin TL

Selçuk Geçer açıkladı! Asgari ücret 11 bin TL

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları bıraktı 2023 için asgari ücret tahmininde bulundu.



Dolar, altın ve daha birçok konu hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunan ekonomist Selçuk Geçer, asgari ücrete de el attı. 

Geçer en son dolar tahmini 50,60 TL olacak diye ortalığı karıştırmıştı.

Türkiye'de 20 milyon asgari ücretli çalışanı yakından ilgilendiren ücret tahmininde sosyal medya tepkileri başladı. Milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği 2023 asgari ücret için yapılan düzenlemelerde rakam tahmini Geçer'den geldi. 

SELÇUK GEÇER'DEN ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ

Selçuk Geçer açıkladı! Asgari ücret 11 bin TL

 Asgari ücrette artış yaşanacağı herkes tarafından bilinirken vatandaşların memnun olacağı zam oranlarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merakla beklenmektedir.

11 BİN TL OLACAK

7 bin ve 10 bin TL arasında olması beklenen asgari ücret için ekonomist Selçuk Geçer 11 bin TL tahmininde bulundu. 

Geçer'in dediği gibi asgari ücret 11 bin lira olursa, 591 dolara eşit olacak.

GEÇER, DOLAR İÇİN KRİTİK TARİHİ AÇIKLADI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön