28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!

Dolarla ilgili yorumlarıyla öne çıkan Selçuk Geçer, bu kez asgari ücret ve EYT'lilere ilişkin yorumlarda bulundu.



”DOLAR FIRLAYACAK ENFLASYON VE İŞSİZLİK ARTACAK”

Yaşanan durum karşısında dolar kurunun fırlayacağını belirten Selçuk Geçer, “Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak. Kurun yukarı doğru fırlaması enflasyonun yükselmesine ve işsizlik furyasını beraberinde getirecek. İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladı. En çok vatandaş kaybedecek. Türkiye’deki yoksulluk sınırı asgari ücretin 4 katı.” ifadelerini kullandı.

YÜZDE YÜZ ARTIŞ GELEBİLİR

Açıklamalarına devam eden Selçuk Geçer dolarda yüzde 100 hareketin gelebileceğini söyleyerek, “Bu dış ticaret açığı ile bu kısa vadeli borçlarla dolar kıtlığıyla önümüzdeki çok agresif hareketleri görebiliriz. Yükselmelerden bahsetmiyorum. Net bir kırılma ile karşılaşabilir. yüzde 100’lük bir hareket gelebilir. Bu kaçınılmaz” dedi.

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Ekim 2022 tarihinde saat 18.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten altın bozduracaklara çok önemli uyarı!

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön