01 / 05 / 2024

Selçuk Geçer gram altının 2 bin TL olacağı tarihi açıkladı!

Selçuk Geçer gram altının 2 bin TL olacağı tarihi açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, gram altının 2 bin TL, doların ise 40 TL olacağını söyledi ve yatırımcılarla tarih paylaştı.



GRAM ALTIN 2000 LİRA OLACAK

Bu gerilimin artması halinde altın 2000 liraya atar kendini. Dirençleri zorlamaya başlar. Türkiye makro ekonomi alanında çok kötü.

Ekonomik güven 17 yılın en dip seviyesine gelmiş. Bu dönemde en değerli şey nakit. Nakitte kalanlar şanslı olacak. Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor.

DOLAR 40 LİRA OLACAK

"Geçen aya göre açıklanan enflasyonun doların 37 liraya denk gelmesiydi. Açıklanacak olan enflasyon ise 40 lirayı görecek. Eğer bu toparlanmazsa 100 liradan toparlanamazsınız. 1994 yılında uyguladı. 8 bin liralık dolar kuru 48 bin liraya çıktı. Sonra 1 milyon 600 lira oldu. E nasıl geri düştü diyeceksiniz? Sıfırlar atıldı. Dolar düşmedi yani. Özellikle 2012 yılında bol para gelince bunlar meydana geldi. Ne zaman Bernanke ben sıkı para politikasına geçiyorum dedi dolarda yükseliş başladı"

"Artık güçlü Türk Lirası yok. 18 milyon liranın dibinde olan bir dolar kuru var. Hatta siz bu ülkede bunu yaparak bu ilizyonla bu pazarın yabancılara geçmesini sağladı ve korkunç fakirliği beraberinde getirdi. dedi.

Selçuk Geçer gram altının 2 bin TL olacağı tarihi açıkladı!

Editörün Notu: Bu haber 5 Ağustos 2022, saat 22.31'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 9 kuruş, euro 18 lira 26 kuruş, altının gramı ise bin 25 TL değerindedir.

Altının düşeceğini söyleyen İslam Memiş tarih paylaştı!

Ekmeğe bir zam daha geldi! İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de ekmeğin yeni fiyatı!

ÖTV indirimi olacak mı? İşte ÖTV indiriminde son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön