07 / 05 / 2024

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yıl sonu tahmini! Yeni analinizini yıl sonunda bu seviyelerde olacak diyerek açıkladı... Yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu!



SELÇUK GEÇER’DEN KRİTİK AÇIKLAMALAR

Piyasalarda sert rüzgarlar estiğini vurgulayan Geçer, Kasım ve Aralık ayı için tahminlerde bulundu. Dolar kurundaki değerlendirmelerine devam eder Geçer, Kasım ve Aralık ayında fiyatların 20 TL üzerinde yer alacağını belirtti. Merkez Bankası’nın hedeflerinin gerçek olmadığını aktaran Geçer, yıl sonunda onlarında dolar kuru için yüksel fiyatlar konuşmaya başlayacağının altını çizdi. Selçuk Geçer, Dolar kurunda görülen yükselişin devam edeceğini dile getirdi.

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ekim 2022 tarihinde saat 18.15'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.58 Türk Lirası, euro 18,53 Türk Lirası, altının gramı ise 982 Türk Lirası değerinde.

Bakan Bilgin'den EYT müjdesi: Tamamladık!

İslam Memiş'ten hayat kurtaran uyarı! 'Elinizdekinden olmayın'

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön