07 / 07 / 2024

Selçuk Geçer'in yeni dolar tahmini yatırımcılarda büyük heyecan yarattı!

Selçuk Geçer'in yeni dolar tahmini yatırımcılarda büyük heyecan yarattı!

Selçuk Geçer, doların artışına oranla gram altınında yükseleceğini söyleyerek yeni seviyeyi işaret etti.



DOLARIN GERÇEK DEĞERİNİ AÇIKLADI

Açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını belirten Selçuk Geçer, gerçek enflasyonda karşılık gelen doların 37 TL olduğunu ifade etti. Geçer, yeni açıklanan enflasyonun ise  40 liraya denk geldiğini belirtti. Dolar hakkında yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer bu defa ise doların göreceği korkunç rakamı söyledi. 

Enflasyonun toparlanmaması durumunda doların 3 hanelere gideceğini her seferinde dile getiren Geçer, 100 liraya dikkat çekti. 1994 krizine vurgu yapan Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve sonrasında 1 milyon 600 lira olduğunu sözlerine ekledi.

Selçuk Geçer in yeni dolar tahmini yatırımcılarda büyük heyecan yarattı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Ağustos 2022 tarihinde saat 18.27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,24 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise bin 16 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş 'şimdi değil' dedi, gram altın alacaklara tarih verdi!

Rekor kırıldı! Emekliye tam 8.250 TL ek gelir!

Bu iddia gündeme bomba gibi düştü! Kredi faizlerine üst sınır gelecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön