04 / 05 / 2024

Servis ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar...

Servis ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar...

İstanbul'un ardından Ankara'da da servis ücretlerine zam geldi. Peki 2022-2023 Eğitim yılı İstanbul'da ve Ankara'da yeni servis ücretleri kaç lira oldu? İşte konuyla alakalı merak edilen sorular ve cevapları...



ANKARA'DA SERVİS ÜCRETLERİNE ZAM!

İstanbul'un ardından Ankara'da da servis ücretlerine zam yapıldı.  Okulların açılmasına kısa bir süre kala açıklanan zamla birlikte okul servis ücreti 0-3 km. arası yıllık 5 bin 96 Türk Lirası oldu. Okul servislerinde 15 km'yi aşan her km. için 150 Türk Lirası eklenecek.

İSTANBUL'DA SERVİS ÜCRETLERiNE DE ZAM!

İstanbul'da okul servis ücretlerine ise geçen hafta zam gelmişti. Yüzde 40 oranında uygulanan zammın ardından oluşan yeni öğrenci servis tarifesine göre en yakın mesafe olan 0-3 km arası aylık 540 Türk Lirası, yıllık 4 bin 860 Türk Lirası olurken, en uzak mesafe 0-40 km arası ise aylık bin 370 Türk Lirası  yıllık 12 bin 330 Türk Lirası olarak onaylandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön