27 / 04 / 2024

SGK açıkladı! Emekli promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil edildi...

SGK açıkladı! Emekli promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil edildi...

Emeklilere kamu bankalarında yapılan 8-12 bin TL promosyon ödemesi ile ilgili olarak özel bankaların da dahil olduğu kaydedildi.



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni bir gelişmeyi açıkladı. Emekli promosyon kampanyası kapsamında kamu bankalarının başlatmış olduğu 8-12 bin lira banka promosyonu ödenmesine özel bankalar da dahil edildiği belirtildi.

SGK'dan yapılan açıklama doğrultusunda ise emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinin yaklaşık iki katına çıkarılarak 8 bin 12 bin lira arasında belirlendiği de ifade edildi.

Ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödeneceği bilgisi tekrarlandı. Kamu bankalarında bugün promosyon ödemesi başladı.

ÖZEL BANKALAR PROMOSYON YARIŞINA GİREBİLİR!

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK, belirlenen miktarların asgari seviyede olduğunu ve bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarının artırılabileceğini altını çizilmiş oldu.

SGK açıkladı! Emekli promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil edildi...

HANGİ BANKALAR PROMOSYON KAMPANYASINA DAHİL EDİLDİ?

Protokol imzalanan bankalar şu şekilde; Akbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Denizbank, Fibabanka, ING Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Odea Bank, QNB Finansbank, Şekerbank, Ziraat Bankası, Turkish Bank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Katılım Bankası.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, kamu bankalarında emekli maaş promosyon miktarının 8-12 bin TL'ye çıkarıldığını açıklamış, kamu bankalarında emekli maaş promosyon başvuruları başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel bankaların da promosyon kampanyasına katılacaklarını düşündüğünü söylemişti. 

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

ING'den emeklilere yepyeni Nisan 2024 paketi! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatırılacak!

Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ziraat emekli promosyonuna nasıl başvururum, nasıl alırım?

QNB emekli promosyon, Kuveyt Türk emekli promosyon ne kadar? Emeklilere tam bu kadar ödenecek! Şimdi açıklandı!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön