10 / 05 / 2024

SGK açıklama yaptı! Bu kişiler emekli olamayacak!

SGK açıklama yaptı! Bu kişiler emekli olamayacak!

Son dönemlerde erken emeklilik konusu  gündemdeyken SGK’dan şok bir açıklama geldi. Açıklamaya göre bazı kişilerin emekli olamayacağı paylaşıldı. EYT hakkında alınan son kararla bu konuya bir açıklık getirildi. 



SGK açıklama yaptı! Bu kişiler emekli olamayacak!

EYT kapsamındaki kişiler artık emekli olmayacak mı?

EYT kararındaki son durum, EYT kapsamındaki emekli olarak adlandırılan kişileri ilgilendiriyor. Türkiye gündeminde tartışma konusu olan bu EYT, pek çok kişinin görüşüne göre farklı fikirleri beraberinde getiriyor.  Kimilerine göre EYT, yerinde bir kararken kimilerine göre değiştirilmesi gereken bir karar olarak kabul görüyor. Kararın değiştirilmesinin mali ve sistem dengelemesini sağlayacağını savunan kesim de vardır. 

Tartışmalar ve farklı görüşler, EYT hakkında alınan son kararın sonucunu etkilemiştir. SGK tarafından alınan son karara göre EYT resmen iptal edilmiştir. Bu kararın, mali sürdürülebilirliği ve sistem dengelemesini sağlayacağı düşünülmektedir. EYT konusunda alınan son karar, vatandaşların yeni bir tartışma konusu oldu. Özellikle de EYT kapsamında emekli olarak adlandırılan kişilerin bu habere önem vermesi gerekiyor. 

Emeklilikte yeni düzenleme masada! Kademeli emekliliğin kapsamı tek tek belli oldu!

SGK bunları kara listeye aldı! Emekliliğiniz tehlikeye girebilir! E-Devlet’ten hemen kontrol edin!

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön