11 / 05 / 2024

Sıfır otomobil alacaklar ve otomobilini yenilemeyi düşünenlerin dikkatine! Zamlar kapıda

Sıfır otomobil alacaklar ve otomobilini yenilemeyi düşünenlerin dikkatine! Zamlar kapıda

Görünen o ki sıfır otomobilde 'enerji' zammı yolda. Alınan bilgilere göre önümüzdeki aylarda fiyatlara yansıyacak.  Türkiye'de üretim yapan otomotiv devleri, elektrik ve doğal gaz zammının fiyatlara yansımasının kaçınılmaz olduğunu ve zamlı fiyatları yansıtacaklarını belirtti



Şahin, söz konusu artışı absorbe edebilmek için daha fazla ne yapabileceğimizi ilgili bölümlerimizle değerlendireceklerini iletti. Erdoğan Şahin İhracatta da iç piyasada da rekabet gücümüzün oldukça etkileneceğini düşünüyorum sözleri ile zam ve piyasa hakkında açıklamalarda bulundu.

 Sıfır otomobil alacaklar ve otomobilini yenilemeyi düşünenlerin dikkatine! Zamlar kapıda

Toyota’nın ardından Hyundai tarafından da buna benzer bir açıklama piyasaya bomba gibi düştü. Söz Konusu zamların birkaç ay içerisinde fiyatlara yansımasının kaçınılmaz olduğunu belirten Hyundai Yetkilileri, "Çünkü birim maliyeti üzerinden kâr dengesi de göz önünde olduğundan mutlaka fiyatlarda değişkenlik olduğunu ve özellikle iç pazar daha çok etkilendiğini belirtti.

Hyundai yetkilileri İhracatta eşit şartlarda fiyat politikası gözetildiğinden tüm markalarda benzer fiyatlandırma yapıldığını, İhracat genellikle Euro üzerinden olduğundan iç pazara nazaran sanayideki artışın etkileri daha düşük. Ama yurt dışına da zamlı gidiyor” sözlerine ekledi.


Editör Notu: Bu haber 10 Eylül 2022 tarihinde saat 07:20'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş, euro 18 lira 35 kuruş, altının gramı ise 1.027 lira değerindedir.

iPhone 13 Pro 512 GB artık A101’de satışta. İşte 10 Eylül 2022 fiyat 
Gamerların favorisi Oppo A55'e Carrefoursa'dan indirim! A101'i bırakın Migros'u bırakın! 10 Eylül 2022 fiyat listesi!
Kia Eylül fiyat listesi yayınlandı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte, Kia Sorento’nun 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

 


Geri Dön