28 / 04 / 2024

Siltaş Panorama’daki konutların her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor!

Siltaş Panorama’daki konutların her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor!

Siltaş Panorama projesinde yer alan 2+1 daireler; salonundan mutfağına, yatak odasından banyosuna kadar ev sahiplerine fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor.



LifeX konseptiyle yalnızca bir konut değil komple bir yaşam alanı sunan Siltaş Yapı’nın yakın zamanda lansmanını yaptığı Siltaş Panorama’da yer alan 2 oda1 salon daireler, her metrekaresiyle fonksiyonel ve ayrıcalıklı bir hayat vadediyor. İsmini önü hiç kapanmayacak panoramik deniz ve adalar manzarasından alan projede yer alan 2 oda 1 salondaire seçenekleri 70 ila 115 metrekare arasında değişiyor.

Siltaş Panorama’daki konutların her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor!

Adalar manzarası ve maksimum gün ışığı sunuyor

Siltaş Panorama projesi panoramik adalar manzarasıyla yeşilin huzurunu da bir arada sunuyor. Gün ışığından maksimum biçimde yararlanan projede 2 oda 1 salon dairelerin yanı sıra 3 oda 1 slon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerde konfor için her detaya ve metrekareye ayrı önem veriliyor. 23 bin metrekarelik arazi alan üzerinde kurulu olan Siltaş Panorama 7 ve 11 katlı 13 bloktan meydana geliyor. 650 konut ve 23 ticari ünitenin bulunduğu Siltaş Panorama'nın yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Siltaş Panorama; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Viaport’a 18 dakika, Adalar’a 25 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Geri Dön