27 / 04 / 2024

Sinan Tatlıcı'nın miras davasında sahte kira kontratı krizi!

Sinan Tatlıcı'nın miras davasında sahte kira kontratı krizi!

Merhum iş insanı Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı’nın tebligatlarını almamak için sahte belgeler hazırladığını ileri sürerek şikayette bulundu. 



Merhum iş insanı Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı’nın tebligatlarını almamak için sahte belgeler hazırladığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; ardında 3 milyar dolarlık servet bırakan merhum iş insanı Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı ile ikinci eşi Nurten Tatlıcı ile arasındaki sular durulmadı. Nurten Tatlıcı, aralarında miras itilafında olduğu ve bu sebeple husumetli olduğu üvey oğlu Mehmet Tatlıcı'nın hazırladığı sahte belge ile mahkeme tebligatlarını almak istemediğini iddia ederek şikâyette bulundu. 

DÜKKÂNDA İKAMET EDİYOR

İkinci eş Tatlıcı, Küçükçekmece'de aylık 500 TL kira sözleşmesi olan bir dükkânda ikamet ettiğini dile getiren Mehmet Tatlıcı'nın "özel belgede sahtecilik" yaptığını belirtti. Üç milyar dolarlık servet bırakan merhum Salih Tatlıcı'nın ilk eşi ile ikinci eşi ve çocukları arasında yaşanan miras kavgasında sular durulmuyor. 22 Şubat 2009'da yaşamını yitiren Tatlıcı, geriye mirasçıları olarak Bedriye Kamer Tatlıcı, Ahmet Tatlıcı, Mehmet Tatlıcı, Salih Ziya Titiz ile ikinci eş Nurten Tatlıcı ve oğlu Uğur Tatlıcı'yı bırakmıştı. Mirası paylaşamayan taraflar ise birbirine düşünce olay adliyeye taşınarak taraflar arasından birden fazla dava açılmıştı.

Nurten Tatlıcı ve Mehmet Tatlıcı arasında görülen bir tazminat davasında iddiaya göre Mehmet Tatlıcı mahkemenin kendisine gönderdiği tebligatları almamak için Küçükçekmece'de bir dükkân kiralayıp burada ikamet ettiğini dile getirdi. Aylık kirası 500 TL olan ve bir dükkân olan ikamette Mehmet Tatlıcı'nın yaşamasının mümkün olmadığına dikkat çeken Nurten Tatlıcı, Beykoz'da bir villada oturmasına rağmen mahkemeyi yanıltmak için özel belgede sahtecilik yaptığını iddia ettiği manevi oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

TAKİPSİZLİĞE İTİRAZ ETTİ

Savcılık tarafından sürdürülen soruşturmada temin edilen kira kontratında bir sahtecilik olayının söz konusu olmadığı, kontratın sahte olmadığı gibi mahkemeye verilen mernis adresinin yanlış bildirilmesinin de cezai değil idari bir yaptırım olduğu ifade edilerek dosya için takipsizlik kararı alındı. Nurten Tatlıcı verilen takipsizlik kararına itiraz etti ve manevi oğlunun suç işlediğini belirtti. 

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok gelişme!


Geri Dön