12 / 05 / 2024

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.



Evleri yıkılan ve ağır hasar görüp tahliye edilmek zorunda kalanlar için hayata geçirilen yeni konutların tamamlanmak üzere olduğuna değinen Ayancık Kaymakamı Recep Hasar gerçekleşen afet sonrası Cevizli Mahallesi'nde 80 afet konutun projelendirildiğini söyleyerek, konutların 32 tanesinin 3 oda 1 salon, 48 tanesinin de 2 oda 1 salon olarak planlandığını belirtti.

Ayancık Kaymakamı Recep Hasar yaptığı açıklamada söz konusu afet konutlarının yüzde 95'in üzerinde tamamlandığını söyleyerek,v atandaşların konutlara yerleştiği zaman kullanılan malzemenin kalitesini, yapılan işçiliğin ne kadar güzel olduğunu kendilerinin göreceğini söyledi.

Sinop ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Yaptığı açıklamada geçen hafta çevre düzenlemesine başlandığını dile getiren Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, çalışmaların sürdüğünü ve  geçici kabul aşamasına geldiklerini dile getirdi.

Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, sanayi sitesindeki yeni iş yerlerinin inşa sürecinin de devam ettiğini belirterek, sanayi sitesinde de fiziki gerçekleşmenin yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi.

Betonların atıldığını ve ufak tefek eksikliklerin kaldığını kaydeden Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, dört blok ve 56 dükkandan meydana gelen sanayi sitesi esnafa teslim ederek Ayancık'ın gelişmesine, ilerlemesine katkıda bulunmuş olacaklarını kaydetti.

Ayancık Kaymakamı Recep Hasar bir sene gibi kısa zamanda çalışmaların bu seviyeye geldiğini belirterek, en kısa sürede hizmete alacaklarını kaydetti.

TOKİ Denizli projesi için tarih belli oldu! 439 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

TOKİ kura takvimi açıklandı! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 2-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...


Geri Dön