30 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.



Yine verilen bilgiye göre, üstelik yeni finansman tutarı için ek bir maliyet veya masraf da ödemeleri gerekmiyor. Böylece müşteriler de yalnızca yeni finansman tutarının taksitlerini ödeyerek hayallerindeki ev, iş yeri veya araca kavuşabiliyor. Söz konusu yeni kampanya sayesinde, teslim tarihine kadar alacakları konut ya da arabanın fiyatının artması durumunda müşterilerin fonları da otomatik olarak artıyor. Böylece enflasyon koruması altında olan müşteriler herhangi bir artıştan etkilenmeden ödemelerini de rahatlıklar gerçekleştirebiliyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Bankasız, faizsiz bütçeye uygun ödeme planları

Yine verilen bilgilere göre, Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sunduğu; “Planlı Tasarruf Modeli, Avantajlı Tasarruf Modeli, Esnek Tasarruf Modeli” gibi tasarruf yöntemleriyle dileyen herkese finansal ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. Her gelir grubundan dileyen herkes, tüm ihtiyaçlarını; kişiye özel ödeme seçenekleri, yatırım tutarına özel teslim tarihleri, hızlı, kolay ve en uygun maliyet olanakları sağlayab Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile de karşılayabiliyor.

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO'dan ilk dokuz ayda 833.2 milyon TL hasılat! 

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 


Geri Dön