06 / 05 / 2024

Siz de başvurun siz de destek parası alın! Kimler destek parası alabilir? Hemen başvurun

Siz de başvurun siz de destek parası alın! Kimler destek parası alabilir? Hemen başvurun

Milyonlarca insanın ve ailenin büyük bir heyecan ve merak ile beklediği Aile Sosyal Yardım paraları yani Aile Destek Paketi paralarının yatıp yatmadığı son derece merak edilen konular arasında. Peki Aile Destek Programı paralarını alabilmek için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar…



AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU KRİTERLERİ NELER?

Aile Destek Programına başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından doldurmamış olması,

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter ya da muhtar olarak çalışan veya yurtdışında çalışan kişi, yurtdışı borçlanan tüm veyahut özel sandıklar dahilinde olan kişi veya kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirme kapsamına alınamayacaktır.

Tüm bunların yanında destekten faydalanabilmek için hanedeki kişi başına gelirin net asgari ücretin 3'te 1'inden yani 1. 833 Türk Lirası’ndan az olması gerekiyor. Dört kişilik bir ailede 7 bin 300 Türk Lirası’nın altında gelir varsa destekten faydalanabilir.

Siz de başvurun siz de destek parası alın! Kimler destek parası alabilir? Hemen başvurun

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ağustos 2022 tarihinde saat 16.34'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,19 Türk Lirası, euro 18,06 Türk Lirası, altının gramı ise 1019 Türk Lirası değerinde.

64 MP kameralı Xiaomi Redmi Note 10S CarrefourSA’da satışta! Bunu kaçırmayın! İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön