29 / 04 / 2024

Skoda Octavia’ya tam 120 bin TL zam geldi! Gelen zam sonrası yeni fiyatı resmen uçtu!

Skoda Octavia’ya tam 120 bin TL zam geldi! Gelen zam sonrası yeni fiyatı resmen uçtu!

Çek otomobil üreticisi Skoda, tüm modellerine zam yaptığını duyurdu. Bu kapsamsa, Octavia’nın yeni fiyatına bakıldığında 120 bin TL zamlandığı görüldü.



Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Skoda, her ay olduğu gibi bu ay da tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. Skoda, modellerinin yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurduğunu açıkladı. Peki, Octavia’nın yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

STİL VE İŞLEVSELLİK

Sonsuz zarafeti meydana getiren akıcı çizgiler, dinamik oranlar, öne doğru eğimli panjur dizaynı ve her açıdan tavrı net keskin farlar. Skoda Octavia’nın tamponunun alt bölümünde yer alan ve paralel bir şekilde uzanan krom dekor, sis farlarını çevreleyerek ön kısmın zarafetini tamamlıyor. Bu araç, zor olanı tercih ederek estetikle işlevselliği aynı çizgide bir aya getirmenin getirdiği gücü yansıtıyor.

Skoda Octavia’ya tam 120 bin TL zam geldi! Gelen zam sonrası yeni fiyatı resmen uçtu!

HER ZAMAN EN İYİNİN İZİNDE VE YALNIZCA SİZİN EMRİNİZDE…

Geniş, çağdaş tasarımlı ve yüksek kaliteli malzemeler ile meydana getirilmiş bir iç mekana sahip Octavia’da kişiselleştirmeye olanak sağlayan bir çok unsur yer alıyor. İsteğe bağlı olarak seçilebilen koltuk, döşeme rengi ve iç dekor gibi unsurlar tam dilediğiniz gibi bir araç için fırsat sunarken, farklı iç mekan ambiyans seçeneklerine olanak sağlayan ŠKODA Mood Select ve 10,25’’ Dijital Gösterge Paneli ile kontrolü tümüyle size bırakıyor.

Peki, Skoda Octavia'nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön