25 / 07 / 2024

Sofralarımızdan bir ürün daha eksiliyor! O ürün karaborsaya düştü! Esnaf ayaklandı

Sofralarımızdan bir ürün daha eksiliyor! O ürün karaborsaya düştü! Esnaf ayaklandı

Artan şeker fiyatlarıyla birlikte sektörde ilginç durumlar gözlenmekte. Şekerin fiyatı artınca bu sefer şeker karaborsacıları ortaya çıktı. İşte detaylar…


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

“Bizlerin tek istediği fabrikadan çıkışlı 750 TL’lik şekere ulaşamıyoruz” diyen Evsen, “Fabrikaların özelleşmesinden sebep ile kapasite raporu altında bir sistem kurulmuş ama biz o sistemi çözemedik bir türlü. Esnaf ve vatandaşlarımız bu durumdan yararlanamıyor. O sistemin çalışanları bu işten bir rant elde ediyor. 750 TL’ye alıp piyasaya zamlı satanlara; esnaf ve vatandaşın vebali var ve haklarını size helal etmiyorlar” derken, “750 TL’ye fabrikadan alıp bize yansımasının normal şartlarda 10 kilo şekerin piyasada 500 TL olması gerekirken esnafımız 300 TL - 360 TL arasında şeker alıyor. Bu şekilde 50 kilo şekere 500 TL para ödüyor. Şekerdeki bu faili meçhul suçlu kişiler için Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız” diyerek cümlelerini bitirdi.

Sofralarımızdan bir ürün daha eksiliyor! O ürün karaborsaya düştü! Esnaf ayaklandı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 16.00’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,97 Türk Lirası, euro 18,24 Türk Lirası, altının gramı ise 1002 Türk Lirası değerinde.

Kamuya giremeyen kalmayacak! Belediye Başkanlığı personel alımı yapacak! Aman bu tarihlere dikkat

Bu indirim kaçmaz! CarrefourSA’dan iPhone 11’e 1000 lira indirim! Bitmeden bu adrese koşun

Demirde neler oluyor? Demir ve çimento fiyatlarına bu hafta zam geldi mi? İşte 27 Temmuz 2022 demir ve çimento fiyatları

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön