17 / 05 / 2024

Solarkent'in örnek dairesi hazır!

Solarkent'in örnek dairesi hazır!

Türkiye'nin geri dönüşümlü tek konut projesi Solarkent, Esenyurt'ta yükseliyor



Türkiye hazır giyim sektöründe 45. yılını kutlayan Aydınlı Grup, Solarkent projesiyle adım attığı inşaat sektörünün de öncü kuruluşlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Açılışı  Haziran ayında yapılan ve dairelerin yarıya yakını çok kısa bir süre içinde satılan Solarkent, tasarruf ve kazanç konseptiyle tasarlanıyor. Solar panelleri ile elektrik üreten Solarkent, sunduğu avantajlarla ödedikleri her kuruşu konut sahiplerine geri döndürecek. 

20 Ekim Salı  günü Solarkent Showroom'unda düzenlenecek toplantıda Solarkent'in inşaat sektörüne getirdiği ilkleri, projede gelinen noktayı ve açılışından sonra eklenen yenilikleri paylaşılacak.

Toplantıda, Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı inşaat sektörünü ve Aydınlı Grup'un sektördeki konumunu değerlendirecek; Aydınlı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni projedeki gelişmeleri aktaracak; projeye zemin danışmanlığı hizmeti veren İTÜ Geoteknik Anabilimdalı Başkanı ve Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Sağlamer ise Solarkent'in depreme dayanıklılığı hakkında bilgiler verecek. 

www.solarkent.com
[email protected] 

0212 450 03 21

Solarkent'te 91 bin TL'ye!


Geri Dön