05 / 05 / 2024

Son 4 gün! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altınla bomba tahmin

Son 4 gün! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altınla bomba tahmin

Son dönemde altın fiyatlarında yaşanan gelişmelere üzerine İslam Memiş, "Uyarım var" dedi yeni seviyeleri tek tek duyurdu. Ağustos ayı içerisinde 1000 lira seviyelerine kadar sarkabileceğini söyleyen Memiş, yatırımcıyı sevindiren tarihi verdi.



EYLÜL AYINDA GERÇEK RİSKLER YAŞANACAK
Dünyada yaşanan krizlerin ekonomilere etkisini değerlendiren İslam Memiş, Sırbistan ile Kosova, İran ile Afganistan arasındaki gerginlik, yine Çin ve Tayvan arasındaki gerginliğe vurgu yaptı. Krizler konusunda yatırımcılara sakin olun uyarısı yapan Memiş, Eylül ayına vurgu yaptı. Eylül ayında gerçek risklerin tırmanacağını ifade eden Memiş, "Eylüle kadar, 30 günlük süre içinde dünya doğal felaketleri konuşabilir." yorumunu yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön