05 / 05 / 2024

Son 4 gün! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altınla bomba tahmin

Son 4 gün! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altınla bomba tahmin

Son dönemde altın fiyatlarında yaşanan gelişmelere üzerine İslam Memiş, "Uyarım var" dedi yeni seviyeleri tek tek duyurdu. Ağustos ayı içerisinde 1000 lira seviyelerine kadar sarkabileceğini söyleyen Memiş, yatırımcıyı sevindiren tarihi verdi.



GRAM ALTINDA 15 AĞUSTOS UYARISI
Gram altın hem uyarı hem al-sat için yeni seviyeler veren İslam Memiş, Gram altın için direnç seviyesini 1020 lira olarak tahmin etti. 950 ila 1020 arasında dalgalanan gram altının Ağustos ayı içerisinde 1000 lira seviyelerine kadar sarkabileceğini ifade eden Memiş, orta ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldüreceğini söyledi.

GRAM ALTIN ALACAKLARA "UYARIM VAR" DEDİ SEVİYEYİ VERDİ
"Uyarım olacak" diyen Memiş, "15 Ağustos'tan sonra 1000 lira altında gram altın alamazsınız" dedi. Memiş sözlerine şu şekilde sürdürdü:

"1000 lira altını görürseniz elinizi çabuk tutmanız gerek. Yıl sonuna kadar 1450 lira rakamlarını bekliyoruz. Gram altın/TL'de asıl yükseliş daha gelmedi".

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön