29 / 04 / 2024

SON DAKİKA: Elektriğe zam geldi! Elektriğe ne kadar zam geldi?

SON DAKİKA: Elektriğe zam geldi! Elektriğe ne kadar zam geldi?

Zamların ardı arkası kesilmiyor… Elektriğe zam geldi! Yeni zam tarifesi Eylül ayından itibaren geçerli olacak. Peki elektriğe ne kadar zam geldi?



BİR ZAM HABERİDE DOĞALGAZA

BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre; elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 49,5 sanayide kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 50,8 ve konutlarda kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 20,4 zam yapıldı.

SON DAKİKA: Elektriğe zam geldi! Elektriğe ne kadar zam geldi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin resmi internet sitesinde, eylül ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. BOTAŞ’tan yapılan açıklamada şu ifadelereyer verildi:

Dünyada pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte artan doğal gaz talebine bağlı olarak küresel enerji piyasalarındaki doğal gaz fiyatlarında yüksek oranda artışlar meydana gelmiş olup, bu durum kamuoyu tarafından da yakinen bilinmekte ve takip edilmektedir. Buna ilaveten, Avrupa’nın en büyük doğal gaz tedarikçisi konumundaki Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında doğal gaz fiyatlarındaki yükseliş artarak devam etmiş ve pandemi öncesine göre küresel piyasalardaki doğal gaz fiyatlarında %2000’e varan oranlarda artış meydana gelmiştir.

A101’de hangi ütü markaları satılıyor? A101 indirimlİ ütü fiyatları 31 Ağustos 2022…

İzmir’de servis ücretlerine zam belli oldu! İşte yeni fiyatlar

A101 1 Eylül kırtasiye kataloğu yayınladı! 1 Eylül 2022 A101 indirimli aktüel ürünler yarın raflarda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön