13 / 05 / 2024

Son dakika gelişmesi! Merkez Bankası rezervleri geriledi! 

Son dakika gelişmesi! Merkez Bankası rezervleri geriledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri açıklandı. Rapore göre Merkez Bankası rezervleri geriledi! 



MERKEZ BANKASI HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI!

TCMB tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri açıklandı. Rapora göre 28 Nisan itibarıyla Merkez Bankası brüt döviz rezervleri, 1 milyar 593 milyon dolar artarak, 68 milyar 471 milyon dolara çıktı. Brüt döviz rezervleri, 20 Nisan'da 66 milyar 878 milyon dolar seviyesindeydi. 

Son dakika gelişmesi! Merkez Bankası rezervleri geriledi! 

Bu dönemde altın rezervleri de 2 milyar 840 milyon dolar düşüşe geçerek, 49 milyar 253 milyon dolardan 46 milyar 413 milyon dolara kadar düştü.

Böylece Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, 28 Nisan haftasında bir önceki haftaya kıyasla 1 milyar 247 milyon dolar azalışla 116 milyar 131 milyon dolardan 114 milyar 884 milyon dolara kadar düştü. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön