15 / 05 / 2024

Sözleşmeli çalışana kadro için geri sayım başladı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor

Sözleşmeli çalışana kadro için geri sayım başladı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor

Kamudaki sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için geri sayım başladı. 600 bin kişiyi içine alan düzenleme için hazırlıkların bu ay içinde bitirilmesi gerekiyor. Aynı zamanda bu konunun ekim ayında Meclis gündemine gelmesi düşünülüyor.



EKİMDE MECLİS'E GELECEK

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Memur - Sen Başkanı Ali Yalçın arasında gerçekleştirilmiş olan toplantıda da sözleşmeli personellere kadro konusu gündeme geldi.

Bu toplantıda da, 4/C'den 4/B'ye geçmiş olan sözleşmeli personelin hizmet sürelerinin tamamının dikkate alınmış olarak eğitim durumlarına uygun şekilde kadrolara geçirilmesi konusundaki talepler dile getirildi. Çalışmanın bu ay içinde bitirilerek ekim ayında Meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

Sözleşmeli çalışana kadro için geri sayım başladı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor

Yeni bir deprem mi geliyor? Ege Denizi kıpır kıpır! Prof. Naci Görür'den korkutan uyarı!

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı! Bu haber okunmadan altın ve dolar alınmaz

Doğal gaz faturanız devlet desteği ile ödenecek! Başvurular başladı! Hemen başvurun

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön