07 / 05 / 2024

Spotify'dan dev kampanya! 3 ay ücretsiz olacak

Spotify'dan dev kampanya! 3 ay ücretsiz olacak

Popüler müzik platfotmu Spotify Premium'dan yeni bir kampanya geldi. Firma 3 ay geçerli olacak Premium hesabı vermeye başlıyor. 



Ücretsiz Spotify kampanya şartları neler?

15 Ağustos günü açıklanan yeni kampanya, Spotify Premium’a henüz kaydolmamış olan herkese açıktır. Eğer daha önceden bir Premium hesabınız varsa bu kampanyadan yararlanmanız mümkün değildir. Yapılan açıklamaya göre bu kampanya 11 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır. 3 ay Spotify Premium deneme kampanyasını kullanmaya başladığınızda ise gelecek ödeme planınız aylık 20.99 TL olacaktır. Öte yandan daha önceden de Spotify, 1 aylık ücretsiz abonelik kampanyaları sunuyordu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön