21 / 05 / 2024

Standartlar belirlendi! İşte yeni kurallar

Standartlar belirlendi! İşte yeni kurallar

Gram altın, Reşat altını, Hamit altını gibi madenler için "basılı değerli maden" tanımı uygun görülürken bunların kimler  aracılığı ile alınıp satılabileceğine ait kurallar getirildi.



KIYMETLİ MADEN RAFİNERİLERİNİN KURULUŞU BAKANLIK İZNİNE BAĞLANDI

Bahsi geçen düzenlemelerle, standart işlenmemiş eğerli madenlerle basılı eğerli madenlerin Darphane aracılığı ile geliştirilecek "eğerli Maden Takip Sistemi"ne kaydı zaruri tutuldu.

Standartlar belirlendi! İşte yeni kurallar

Değerli maden rafinerilerinin kuruluşu Hazine ve Maliye Bakanlığı icazetine bağlandı, icraat icazeti almaları ruri hale getirilerek rafinerilerin icraatlarının gözetimi ve denetimi ile yükümlülüklerine it usul ve esaslar belirlendi.

Afet bölgesinde fırsatçı mağduriyeti! Şikayet edin!

Kiralık ev fiyatlarında deprem etkisi! Yüzde 50 ila yüzde 100 arası arttı

Ziraatçiler acil dedi önerileri anlattı! Depremin tarıma etkisi ne olacak? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön