20 / 07 / 2024

Şubat ayı ödemeleri hesaplara yattı! Paranızı çekmeyi unutmayın!

Şubat ayı ödemeleri hesaplara yattı! Paranızı çekmeyi unutmayın!

Türkiye'de binlerce hanenin yararlandığı karşılıksız devlet desteklerinde süreç devam ederken, ödemelerin hesaplara aktarılmaya başlandığı bildirildi. Devlet ihtiyaç sahiplerine destek vermeye devam ediyor. İşte ayrıntılar...




BAKAN YANIK AÇIKLADI

Açıklamalarının devamında engelli vatandaşlara yönelik politikaları aile odaklı sosyal hizmet vizyonu doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Yanık şöyle devam etti: “Aileleri yanında kalan engellilere gündüz bakım hizmeti, evde bakım yardımı gibi hizmet modelleriyle destek oluyoruz. Bakıma muhtaç engelli yakınının bakımını üstlenen aylık ortalama 535 bin vatandaşa evde bakım yardımı veriyoruz. Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 1 milyar 256 milyon TL evde bakım yardımını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim”

Peki destek ödelerinin yatıp yatmadığı nereden sorgulanır? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön