05 / 05 / 2024

Şubat ayı ödemeleri hesaplara yattı! Paranızı çekmeyi unutmayın!

Şubat ayı ödemeleri hesaplara yattı! Paranızı çekmeyi unutmayın!

Türkiye'de binlerce hanenin yararlandığı karşılıksız devlet desteklerinde süreç devam ederken, ödemelerin hesaplara aktarılmaya başlandığı bildirildi. Devlet ihtiyaç sahiplerine destek vermeye devam ediyor. İşte ayrıntılar...



E-DEVLETTEN SORGULAYIN

Kamupersonelinette yer alan habere göre; vatandaşların paralarının yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabildiği bildirildi. Evde bakım ödeneği ödemelerinin hesabınıza yatırılıp yatırılmadığını öğrenmek için bankaya gitmenize gerek olmadığı, devlet destek ödemesi sorgulamalarının e-Devlet üzerinden yapılabileceği belirtildi.

E-Devlet’e, T.C. kimlik numaranız ile şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazan yere tıklayabilir, ödemenizin yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinde flaş değişiklik! 1.611 lira...

Çiftçilerin yüzü gülecek! Devletten 12 bin lira destek ödemesi!

Tarih resmen açıklandı! 1.150 lira doğal gaz desteği başlıyor!

Bakan Derya Yanık açıkladı: Destek ödemeleri artırıldı!

Bakan Derya yanık açıkladı: Destek ödemeleri bugün başlıyor!

Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön