28 / 04 / 2024

Süreç uzadıkça iddialar havada uçuşuyor! EYT'de korkulan mı olacak?

 Süreç uzadıkça iddialar havada uçuşuyor! EYT'de korkulan mı olacak?

EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesiyle ilgili süreç uzadıkça iddialar artıyor. EYT'nin Mart ayında düzenlemesi çıksa bile uygulamasının Haziran'dan sonraya kalabileceği ileri sürüldü.



EYT düzenlemesiyle ilgili verilen ilk tarih 2022 bitmeden yürürlüğe sokulacağı yönündeydi. Ancak ardından Aralık ayında Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında bir gerginlik yaşadığı gündeme geldi. EYT'nin 2023 yılı başına kaldığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 bitmeden EYT'nin Meclis'e geleceğini açıkladı. Ancak EYT düzenlemesi 2023'e kaydı ve ardından yapılan açıkmalarda çalışmaların sürdüğü ve Meclis'e gelmesinin Şubat ayını bulabileceği açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön