08 / 05 / 2024

Süreyyapaşa Hastanesi´de kiralık 3 kantin!

Süreyyapaşa Hastanesi´de kiralık 3 kantin!

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi´nin 3 kantini üçer yıllığına kiraya verilecek



Maltepe Başıbüyük´teki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi´nin 3 kantini üçer yıllığına kiraya verilecek. 110 metrekare büyüklüğündeki ilk kantin 220 bin TL´den görücüye çıkıyor. Hastanenin 130 metrekare büyüklükteki diğer kantini 350 bin TL´den ihaleye çıkarken 86 metrekare büyüklüğündeki üçüncü kantini için 100 bin TL tahmini bedel tayin edildi. Hastanenin kantinleri 3 ve 4 ağustos tarihleri arasında ihale edilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler...

Hastane kantinleri el yakıyor


Hastaneye yolu düşenlerin bazen aylarca mekan tutup hastalarını beklediği kantinlerin fiyatları gibi kiraları da el yakıyor. İstanbul Defterdarlığı, Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde hizmet veren değişik büyüklüklerdeki 6 kantini üçer yıllığına ihaleye çıkardı. Defterdarlığın ihale ettiği kantinlerin fiyatları 100 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. İstanbul Defterdarlığı'nın ihaleye çıkardığı yüksek bedelli kiralamaları 750'şer bin TL ile Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Siyami Ersek Hastanesi'nin kantinleri oluşturuyor.

Zeynep Kamil Hastanesi'nin 20 metrekare büyüklüğündeki kantininin yanı sıra 7'şer tane sıcak ve soğuk olmak üzere toplam 14 otomatında kiralanacağı ihale, üç yıl için yapılacak. İhalelerin geçici teminatları için Defterdarlık, 225 bin TL talep ediyor. Kiraya verilmesi planlanan Siyami Ersek Hastanesi'nin kantini ise aynı zamanda kafeterya hizmeti de veriyor. Büyüklüğü de 250 metrekare olan kantin ve kafeterya 3 yıl için kiralanacak.
İhaleye çıkan bir diğer kantinde Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunuyor. Ataşehir İçerenköy'deki Hastanenin 20 metrekare büyüklüğündeki kantininin üç yıllık kiralaması için Defterdarlık 400 bin TL tahmini bedel ve 120 bin TL'de geçici teminat tayin etti.

Maltepe Başıbüyük'teki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin 3 kantini üçer yıllığına kiraya verilecek. 110 metrekare büyüklüğündeki ilk kantin 220 bin TL'den görücüye çıkıyor. Hastanenin 130 metrekare büyüklükteki diğer kantini 350 bin TL'den ihaleye çıkarken 86 metrekare büyüklüğündeki üçüncü kantini için 100 bin TL tahmini bedel tayin edildi. İstanbul Defterdarlığı, 4 hastanede 6 kantinin kiralanma ihalelerini 3 ve 4 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek.
emlakkulisi.com


Geri Dön