04 / 05 / 2024

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Ekmek fiyatlarına birçok şehirde zam yapılmaya başlandı. Her gün başka bir ilden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Peki ekmek fiyatlarındaki artış devam edecek mi? En son hangi ilde ekmeğe ne kadar zam geldi?



"EĞER FİYAT GÜNCELLEMESİ YAPILMASAYDI EKMEK DAĞITILMAYACAKTI"

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honca, fiyat artışının asıl sebebinin, yakıta, buğdaya ve ekmek ile ilgili oluşan girdi maddelerine gelen zamlar olduğunu söyledi. Zammın kendilerinden olmadığını ve kurumsal gelen zamları maliyetlere göre güncellediklerini söyleyen Honca, ¨Eğer ki bugün için fiyat güncellemesi yapmasaydık ekmek dağıtımı yapılmayacaktı¨ dedi. Artan maliyetlerin, özellikle enerji ve yakıt zamlarının kendilerini çok büyük bir sıkıntıya soktuğunu kaydeden Vedat Honca, ¨Bugün 3 lira olan ertesi gün 13 lira oluyor. Şu an gelen zam bizim için sadece pansuman¨ ifadelerini kullandı.

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Ekmek değerinde, kurumsal zamların güncellenmesi ve fiyat ayarlarının yapılması noktasında kaliteyi arttırma imkanları olacağını söyleyen Konya Fırıncılar Odası Başkanı, ucuz ekmeğin kalitesiz ekmek olduğunu ve israfın bu şekilde engellenebileceğini söyledi.

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

İstanbul’da ekmek zammı durdurulamıyor! Ekmeğin fiyatı 10 TL’ye mi çıkacak?

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön