28 / 04 / 2024

Tam 10 milyon kişinin borcu silinecek! Bu listede siz de var mısınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Tam 10 milyon kişinin borcu silinecek! Bu listede siz de var mısınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışı sonrası genel kurulun ilk gündem maddelerinden olacak olan yasa teklifi ile 2 bin Türk Lirası’nın altındaki borçları içine alan yaklaşık 10 milyon icra dosyası tasfiye edilmiş olacak. İşte detaylar…



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı millete sesleniş konuşmasında ifade ettiği dar gelirli vatandaşların icra ve haciz sorunlarının çözüme varılmasına dönük düzenleme kısa süre içinde hayata geçirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından milyonlarca vatandaş ise büyük bir heyecan içinde yeni gelecek olan düzenlemenin detaylarını bir hayli merak etmekte. Peki, hayata önümüzdeki günlerde geçirilmesi beklenen bu yeni yasanın detayları neler? Kimlerin borçları silinecek? Bu düzenlemeden kimler yararlanabilecek? İşte detaylar…

Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının teknik çalışması sonrası kabineye sunulan taslağa yönelik hazırlıklar, Adalet Bakanlığı tarafından yürütülüyor. Düzenlemenin 1 Ekim'deki açılışın hemen sonrasında Meclis gündemine getirilmesi planlar dahilinde.

Tam 10 milyon kişinin borcu silinecek! Bu listede siz de var mısınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön