28 / 07 / 2024

Tarım ihracatında yeni hedef tam 50 milyar dolar!

Tarım ihracatında yeni hedef tam 50 milyar dolar!

Aktarılan detaylara göre, üretimin ve çiftçinin desteklenmesi tarımda 50 milyar dolarlık ihracat rakamının önünü de açabilecek


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Tarihi seçimlerin yapıldığı bugün aynı zamanda 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü. Başlayacak yeni dönemde, hangi aday seçilirse seçilsin, getirilecek akılcı tarım politikaları Türkiye'nin bu alanda önünü de açmış olacak. Verilen bilgilere göre, tarımda üretimin artmasına, ithalatın azalmasına, iç pazarın yerli ürünle donatılmasına hizmet edeceği gibi ülkemizi tarımda dünyanın en önemli ihracatçı ülkeleri arasına da sokabilecek.

Tarım ihracatında yeni hedef tam 50 milyar dolar!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İhracatı tarımsal üretimin devamlılığının sigortası olarak görüyoruz” dedi. Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi “Türkiye, uzun vadede 50 milyar dolar gıda ürünleri ihracatı hedeflerken, Ege Bölgesi olarak bu ihracatın 12,5 milyar dolarlık dilimini yapma çabası içindeyiz” diye konuştu.

Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Temmuz zammında son dakika! Emekliye ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön